Dieta disociata de 7 zile

O cura de slabire care promite rezultate interesante: slabesti pana la 5 kilograme mancanand in fiecare dintre cele 7 zile doar alimente dintr-o singura clasa. Pentru cei interesati o sa prezint un model de dieta disociata de 7 zile:

In prima zi va trebui sa consumi carne de pui sau rosie, dar fara carne grasa (precum cea de porc). Lipiele trebuiesc separate de proteine, cam asta fiind si ideea disocierii. Prepara mancarea doar la cuptor sau prin fierbere si consum-o fara niciun fel de garnitura.

A doua zi va fi ziua lactatelor. Va trebuie sa consumi numai alimente din aceasta categorie cu 0% grasimi

A treia zi este cea in care se vor consuma numai legume. Fie ca le vei manca proaspete sau preparate intr-un anumit fel, trebuie sa ti cont de urmatorul lucru: nu le amesteca cu alimente din alta clasa.

Ziua a patra (una dintre preferatele mele) este cea in care vei consuma numai peste. Iti recomand sa il gatesti pe gratar.

Am ajuns in a cincea zi in care va trebui sa consumi numai sucuri de fructe si legume. Singurul lucru de care trebuie sa ti cont este ca sucul sa fie preparat in casa din fructe proasepete.

Ziua a sasea este cea in care se vor consuma numai fructe (inafara de cele cu indice glicemic mare).

In ultima zi vei putea consuma alimente din toate categoriile de mai sus dar in cantitate mica. In toate cele 7 zile de dieta vei putea bea numai apa iar painea nu este admisa.